De farm van stichting Work with Nature

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Eline Arts, Ik ben student van de opleiding Eco & Wildlife en op 10 november ben ik aangekomen op het project van Stichting Work With Nature. Ik ga hier voor een periode van 10 weken stage lopen op het project. Gedurende deze 10 weken zal ik u wekelijks meenemen in de avonturen die ik mee maak tijdens deze stage om u zo een indruk te geven van wat stichting Work With Nature doet en wat het belang is van onderzoek. Daarnaast hoop ik u ook te kunnen enthousiasmeren om zo meer waardering en aandacht te krijgen voor het regenwoud.

In deze blog vertel ik u over de farm van stichting Work With Nature.

Iedere ochtend word ik heerlijk wakker vanuit ons huisje op de farm van Work With Nature. De vogeltjes fluiten en het uitzicht is werkelijk prachtig. Er is veel groen in de omgeving. Wanneer ik in de ochtend over de farm wandel zie ik vaak allerlei dieren. Van de vele pijlgifkikkers tot de mooiste kolibries. Overdag zie je vooral veel vlinders en vogels voorbijvliegen.

In de avond hebben we de meeste kans om slangen tegen te komen. Gisterenavond zijn we tijdens een nachtwandeling zelfs de bruine spitsneusslang tegengekomen, een mooie aanwinst die nog niet eerder op de farm is gezien. Evenals de glaskikker die een aantal weken geleden is gevonden.

In verband met de kerstvakantie zal mijn volgende blog pas over 2 weken online komen. Ik ga de komende weken lekker op rondreis door Costa Rica.

Groetjes,

Eline

Pin It