Bezoek Work with Nature reservaat gelegen tussen Guapiles en Limon!

Sinds mei 2017 is de familie van der Beek vertegenwoordigd in Costa Rica om bezoekers te ontvangen. Zij zullen je meenemen door een oase van rust en prachtige weelderige natuur in het reservaat van Work with Nature. Een ideale plek om te bezoeken als u van plan bent om de Caribische kust van Costa Rica te bezoeken. Het reservaat ligt namelijk op de route van San Jose naar de Caribische kust. Naast het ontvangen van bezoekers, begeleiden zij daar studenten die onderzoek doen naar de schitterende natuur van het mooie Costa Rica. 

Tuin en Jungle Tour

Met een gegidste rondleiding door de groente- en fruittuin leert u tientallen bekende en onbekende tropische planten kennen, waaronder bijvoorbeeld cacao, banaan, suikerriet, gember, kaneel en mango. Daarna wordt u begeleid op een wandeling door de jungle om op zoek te gaan naar wilde dieren en planten. gifkikkers, toekans, hagedissen, kolibries en Heliconia-bloemen zijn vaste bezienswaardigheden.

Tour door Reservaat Work with Nature

Het vervoer naar het reservaat wordt voor u verzorgd. Na een rit van 15 minuten, loopt u samen met een gids naar het reservaat. In het reservaat heeft u keuze uit meerdere paden die u meenemen door het weelderige regenwoud dat stichting Work with Nature beschermt en onderzoekt. Hoogtepunten zijn het uitzichtpunt over de Caribische laaglanden met in de verte de oceaan, de prachtige rivier Rio San Miguel en de wisselende ontmoetingen met een scala aan wilde dieren.

Laarzen zijn in de meeste maanden noodzakelijk, wij hebben veel maten op voorraad die u kunt lenen. De wandelingen zijn pittig, met steile klimmetjes en modderige stukken, maar zeker de moeite waard!

Tours moeten altijd van tevoren worden besproken!

  Prijs per persoon
Tuin en Jungle Tour + lunch 19000 colones
Tour door Reservaat + lunch  26000 colones
Volledige dag tour (beide tours) + lunch  41000 colones

All inclusive tour (Tuin en Jungle Tour, tour door het reservaat, night tour, 3 maaltijden en overnachting)

67000 colones

Overnachting + ontbijt

37000 colones

Onze beroemde vogelkijktour met een vogelspecialist
(Een tour door het reservaat speciaal voor vogelaars + lunch) Ons reservaat bevat meer dan 300 vogelsoorten.)

41000 colones

                            

                           

          

 

 

Pin It